AL3D-METAL 200

Additive Manufacturing Your way to safe powder management

PRINTARE 3D METAL - CU PULBERI METALICE ȘI LASER

Creativitatea tehnică nu mai are limite.
Sistemul AL3D-METAL face ca orice idee sa devină realitate utilizând laserul și pulberi metalice.

Special dezvoltată pentru mecanica de precizie, tehnologia medicală, industria dentară și de bijuterii, precum și pentru laboratoarele de cercetare și dezvoltare, imprimanta noastră 3D oferă acuratețe optimă a detaliilor, precizie și siguranță maximă în manipularea laserului și a pulberii metalice.

Folosind imprimarea 3D, puteti fabrica o serie mare de componente care îndeplinesc standarde de calitate înalte, sunt foarte precise și permit o libertate enormă de design și geometrie. Fabricarea aditivă 3D economisește resurse, deoarece este construită strat cu strat și nu prelucrată dintr-un solid. Noua imprimantă 3D AL3D-METAL 200 are toate aceste proprietăți și se caracterizează în special prin manipularea sigură, curată și economică a pulberii.

Circuitul de pulbere închis asigură mai multă siguranță la locul de muncă deoarece operatorul nu intră în contact cu pulberea pe parcursul întregului proces de imprimare.

Libertate de design și geometrie cu randament ridicat de material.
Imprimanta noastră 3D METAL este echipată cu un laser cu fibră de 200 W, care asigură consecvență și rezultate optime de printare.

Spotul laser fin de 50 µm și calitatea înaltă a fasciculului sunt ideale pentru producerea celor mai fine și complexe geometrii.

Mai ales în producția de bijuterii, unde metalele cu preț ridicat nu trebuie irosite, circuitul închis al pulberii și dimensiunea mică a platformei de construcție permit cea mai bună utilizare a materialului. Dispunerea sofisticată a stratului de pulbere cu o rutină de curățare integrată oferă, de asemenea, un randament ridicat de printare.

AL3D-METAL necesită foarte puțin spațiu. Cu o amprentă la sol de doar 600 × 600 mm, sistemul se potrivește în spatii mici.

ALM brosura

Vezi mai multe detalii pe pagina producatorului

Vezi detaliile