Politica de confidențialitate

Termeni și condiții

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Daca nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare nu accesați acest website.

DESCRIEREA SERVICIILOR

www.calibrand.ro pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează exactitatea lor la un moment dat, deși se va incerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile sa fie exacte.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

www.calibrand.ro nu poate fi facut raspunzatoar în nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest site web. www.calibrand.ro nu garantează în nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest sit. www.calibrand.ro nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui sit şi nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site. www.calibrand.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul nici unui material (contract) prezntat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ si fiind considerate ca fiind utile. www.calibrand.ro nu poate fi tras la raspundere pentru materialele (contractele) prezente pe site, acestea sunt prezntate in scop informativ, nu in scop comercial.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria raspundere. Materialele şi informatiile continute in acest site sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

www.calibrand.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile site-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

INCHEIEREA ACORDULUI

www.calibrand.ro isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.