Calitate - până la cele mai mici piese de schimb

Sistemele ALPHA LASER conțin până la 3200 de piese individuale, dintre care multe sunt personalizate pentru laserele noastre. Componentele și modul în care acestea interacționează oferă astfel o siguranță maximă, performanță și durabilitate. Lămpile flash, vizoarele de protecție laser sau filtrele pentru aer și apă, spre exemplu, sunt piese de schimb originale care sunt disponibile numai la ALPHA LASER. Numai piesele de schimb originale de la ALPHA LASER garantează funcționarea ireproșabilă a sistemelor noastre laser.

Calitatea service-ului

În opinia noastră, un service bun este capacitatea de a răspunde individual pentru a primi solictările și a acționa rapid dacă este necesară întreținerea sau dacă au avut loc daune. Pentru a vă asigura acest lucru, firma CALIBRAND are un personal bine pregătit și autorizat de ALPHA LASER pentru a oferi o gamă largă de servicii. Avem o soluție la orice problemă, pentru că vrem să vă ajutăm să rezolvați orice problemă apărută.

Pentru a putea reacționa în mod corespunzător și rapid în viitor, echipa noastră se bazează pe o combinație de experiență și capacitate de reacție, precum și pe introducerea în permanență a noilor idei – cu cerințele unice ale clienților în orice moment. Obiectivul nostru – la CALIBRAND împreună cu ALPHA LASER – este de a vă ajuta în mod optim în întregul ciclu de viață al produsului.

Suport prin telefon

Pentru asistenta si suport tehnic ne gasiti de Luni pana Vineri intre orele 08:00 si 17:00.

Service reparații

Sistemele laser sunt reparate fie la sediul clientului, doar în cazul unor reparații amănunțite sunt trimise în Germania, la sediul ALPHA LASER.