Companie

Viziunea noastră

La CALIBRAND, suntem convinși că fiecare om are dorința de face o treabă bună, în domeniul său. Atunci când promovăm un nou sistem laser ALPHA LASER, pentru o nouă aplicație în industrie sau domenii conexe, prima întrebare care se naște in mintea noastră este întotdeauna ”Cum putem ajuta cel mai bine clienții noștri astfel încât să-și poată rezolva sarcinile și problemele lor?”.

Luăm în considerație o mare varietate de perspective, punem sub semnul întrebării multe lucruri, reacționăm empatic, dar mai ales facem o munca serioasă: acestea sunt raționamentele care ne ghidează să găsim soluții acolo unde alții au dat greș.
Suntem motivați de o provocare continuă în acest domeniu hight-tech.

Companie

Profil de companie

CALIBRAND este o companie care reprezintă cu profesionalism ALPHA LASER GmbH, o companie-pionier specializată în dezvoltarea și producerea sistemelor laser pentru sudură, tăiere și călire a metalelor.
Sistemele laser dezvoltate și produse de ALPHA LASER GmbH sunt folosite în producția industrială, precum și în domeniul medical, al bijuteriilor etc..

Alpha Laser - Liderul mondial al tehnologiilor de prelucrare cu laser pentru industrie

ALPHA LASER nu doar combină tehnologia laser și arta ingineriei la cel mai înalt nivel, dar totodată încorporează încredere, siguranță și ergonomicitate în fiecare inovație și produs dezvoltat și manufacturat.
Calitatea și precizia produselor ALPHA LASER sunt simple consecințe logice.

De aceea, sistemele ALPHA LASER sunt exact ceea ce trebuie și e nevoie să fie: mobile, puternice, durabile și, nu în cele din urmă, instrumente flexibile pentru sudură, tăiere, călire și depuneri de pulberi, într-o mare varietate de aplicații.

Valorile companiei noastre

Suntem o firmă profesionistă și intenționăm să ne îmbunătățim în fiecare zi ce trece.

Am crescut pe baza muncii noastre și ne concentrăm pe ceea ce știm să facem.

Ne adaptăm continuu la noile situații și cerințe pentru clienții și partenerii noștri.

Suntem dedicați muncii noastre și clienților noștri.

Asigurăm clienților noștri cea mai înaltă calitate a muncii noastre.

Noi CREDEM în corectitudine și bună-credință.