Dispozitivele laser - o necesitate în laboratoarele de tehnică dentară

Sudarea cu laser continuă să fie o parte importantă a echipamentului unui laborator dentar modern

Începând cu anul 1995, ALPHA LASER oferă dispozitive de sudură cu laser cu performanțe foarte ridicate și inovatoare, în diferite modele și clase de performanță, pentru tehnicienii dentari. Mii de clienți mulțumiți valorizează laserele noastre în munca lor zilnică, deoarece presiunea timpului și nevoia de a reacționa rapid la cerințele clienților fac ca sistemele de sudură cu laser de la ALPHA LASER să devină un instrument indispensabil.

Mai ales în repararea lucrărilor pacientului, dispozitivele laser își arată puterile. Indiferent dacă este vorba de extensii de margini pe coroane sau punți mobile sau dacă un suport rupt trebuie înlocuit cu o piesă metalică, laserul vă va simplifica sarcina.
Precizia laserului face posibilă utilizarea acestuia chiar lîngă dinte, fără a cauza defecte. Zona afectată de căldură redusă minimizează reparații ulterioare.

Sudură cu laser permite efectuarea îmbinărilor fără aliaje de lipit. De asemenea, atunci când se utilizează sudarea cu sârmă, se păstrează rezistența la coroziune a întregii construcții. Rezultatul este o îmbinare sudată foarte stabilă și biocompatibilă.

Vă dorim mult noroc cu sudarea cu laser și mulți clienți mulțumiți.